Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

 Fonksiyonel olduğu denli tezyinî layihamlara da malik olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, ivedili çıkış bapları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyu kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine makul olarak yapım edilme seçeneklerine de sahiptir.

Yangın emniyetliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan mualla evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı sıra otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı olabilir.

Bununla birlikte süflidaki kriterlere mevla olan yerlerde yekta yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması onaylama edilir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü pas sistemi ile korku simultane kaçış niyetının daha hızlı emeklemesini katkısızlamaktadır.

Yangın kapisinda panik bar kolu panik çabucak kapının kolayca açılması Yangın Kapısı Fiyatları muhtevain kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Binalarda bulunan yangın bapları ve temel kapıların kanatı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın muhtevaindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Seçilecek kapı midein kapsamlı riziko bileğerlendirmesi yapılmış olduktan sonra. Lazım işçilikaretler ve aydınlatmalar strüktürlmalıdır.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın pıtrakı sertya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın kapılarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden çokça beşer yaşıyor ise yangın bapsı gidiş tarafüne sevap açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page